Installeren nieuwe brugbesturing

We hebben vandaag weer een nieuwe besturingskast geplaatst voor een beweegbare brug. Het gaat om een draaibrug in Leiden, de Scheluwbrug. De monumentale brug zelf wordt volgende week weer terug geplaatst.

Zie de foto’s hieronder.

Pick-up van HZE
De nieuwe pick-up van HZE
Afzetting
Pick-up met afzetting
Besturingskast hijsen
Besturingskast hijsen
Kast op sokkel
Besturingskast op sokkel plaatsen
De nieuwe brugbesturing is geplaatst
De nieuwe brugbesturing is geplaatst en aangesloten

One thought on “Installeren nieuwe brugbesturing”

  1. Это система вариаций была, но видно исказилась
    #2Благодаря инету ми имеем возможность общаться и знакомится в сети. Но мало ктознают как это безопаснопроизводить что бы не попасть на мошенников, которых теперь в сетидовольно много. Поэтому предлагаю прочитать статью http://interesu.ru/index.php/vozmozhnosti-interneta/1159-internet-znakomstva-kak-poznakomitsya-v-internete , Как познакомиться в интернете?

Geef een reactie