Periscope van Twitter

Live broadcast met smartphone

“Iets meer dan een jaar geleden raakten we gefascineerd door het idee om de wereld door de ogen van een ander te bekijken. Wat als je door de ogen van een demonstrant in Oekraïne kon kijken? Of de zon kon zien ondergaan vanuit een heteluchtballon in Cappadocië? Het klinkt misschien gek, maar we wilden iets maken dat zoveel mogelijk op teleportatie lijkt. Er zijn veel manieren om evenementen en plaatsen te ontdekken, maar we realiseerden ons dat je een plaats het beste direct kunt ervaren met een live video. Een foto zegt dan wel meer dan duizend woorden, maar een live video kan je ergens naartoe meenemen en je de omgeving laten zien.”     Bron

Periscope naam van Daniel: @DaanHZE
Download de App hier

Als u mij volgt op Periscope dan krijgt u een melding wanneer ik een live stream start. De brand in Dubai op 31-dec-2015 heb ik zelf live gevolgd.

(Niet zoals deze mevrouw  -Drunk driver on Periscope- )

Periscope lets you explore the world through the eyes of somebody else.

Geef een reactie